Vragen en antwoorden

Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden rondom de Stap op 1 vijfdaagse. Vind je hieronder niet het antwoord op jouw vraag? Neem dan contact met ons op via team@stapop1.nl.

Kan ik de vijfdaagse ook in mijn eigen tempo doen?

Jazeker. Je kunt ervoor kiezen om de vijfdaagse in je eigen tempo te volgen. Je ontvangt dan na aanmelden een mailtje met daarin de link naar de online omgeving met alle dagopdrachten. Via onderstaande button kun je je hiervoor aanmelden.

aanmelden

Nadat ik mij heb aangemeld, heb ik geen mail ontvangen

Als je binnen een halfuur geen mailtje hebt ontvangen met de titel: Welkom bij de stap op 1 vijfdaagse, controleer dan je spambox. Mocht je de mail ook niet in je spambox terugvinden, stuur dan een mailtje naar team@stapop1.nl.

TIP: Voeg ons e-mailadres (team@stapop1.nl) toe aan je adresboek. Zeker wanneer de mail in je spambox terecht is gekomen. Zo zorg je ervoor dat je de opvolgende berichtjes met de opdrachten in je inbox ontvangt.

Er wordt in de mailtjes verwezen naar een afbeelding of button. Ik zie deze niet.

De mailtjes hebben we in de stijl van de website vormgegeven. Het kan echter zijn dat jouw mailprogramma alleen niet-opgemaakte teksten toont. Dat betekent bijvoorbeeld dat de afbeelding en button niet worden getoond en dat je alleen de tekst en linkjes ziet.

Tip: klik op ‘Bekijk de webversie’, dan verschijnt de opgemaakte mail als websitepagina. Deze optie vind je rechtsboven in het mailbericht, zie onderstaand schermprintje.

In mijn mail staat iets over een werkblad, waar kan ik deze vinden?

Wanneer je in je mail op de afbeelding van Marieke klikt, dan kom je in de online omgeving. Je komt dan op de pagina met het filmpje van Marieke en ander ondersteunend materiaal. Onderaan deze pagina vind je een blok met de opdracht en een button met de tekst: download werkblad (zie onderstaand schermprintje). Als je op de button klikt verschijnt het werkblad in je scherm en kun je deze digitaal invullen of printen. Spaar het milieu en print het werkblad in zwart/wit of noteer je antwoorden in een eigen notitieboekje.